capoeira

Katjuša Kovačič

Katjuša s svojim edinstvenim pedagoškim pristopom in strokovnostjo na sproščen in vključujoč način spodbuja igrivost in kreativnost posameznikov. Treninge bogati s svojimi  izkušnjami iz cirkusa, gledališča in plesa.  Znotraj glasbe Katjuša raziskuje odpiranje glasu, improvizacijo, pisanje in uglasbitev pesmi. Preko pripovedovanja, teatralnosti in pozitivne energije sooblikuje prostor v katerem vsi dobijo priložnost za svoj izraz.

Nikola Orešković

Nikola svoje izkušnje iz različnih borilnih veščin prenaša na posameznike z individualnim pristopom in s konkretno razlago gibov. S svojo pretkanostjo na zabaven način spodbuja sproščenost gibanja in zavedanje v prostoru. S pomočjo različnih vaj posameznike nauči postaviti strukturo glasbe ter kasneje razbiti njen ritem in ji spremeniti energijo, a obenem ostati v harmoniji z ostalimi zvoki. Prav tako pa raziskuje zakladnico svetovnih ritmov, ter proučuje njihov vpliv na capoeiro.

Vesna Cesar

skills & powers: - social work - capoeira - environmentalist - child pedagogy titles & education: - fluid balance & capoeira mentorship course - managament of life long learning - herbalist